Wednesday, July 24, 2024

Vertel me of ik juist of verkeerd was

10 Juni 2013


Ik en de We Are Family Foundation vrijwilliger Peter Connors - 2 mensen die tegen kanker strijden

Ik huil niet vaak, maar onlangs heb ik wel gehuild. Niet omdat ik verdrietig was, maar omdat ik blij was. Ik had met iemand gesproken die zich als vrijwilliger aanbood op een van mijn liefdadigheidsevents. Hij had te horen gekregen dat bij hem weer kanker was vastgesteld, na een tijdje kankervrij te zijn geweest. Ik heb hem toen gezegd dat er na zijn chemotherapie een job op hem wachtte in mijn organisatie.

Ik vroeg hem ook, "kijk verder op de weg en kijk alleen daar naar". Zijn antwoord hierop was, "Dit is precies wat ik nodig heb." Ik legde mijn telefoon neer en de tranen bolden van mijn gezicht. Ik had net een persconferentie gedaan op de Entenmann's Family Farm. Het is daar dat ik met CHIC, Avicii en nog meer muzikaal talent op 19 augustus ga optreden op een liefdadigheidsconcert genaamd AFTEE.

Ik weet nooit waar of wanneer er inspiratie komt. Die vrijwilliger met zijn positieve houding inspireerde mij en het gevoel was overweldigend. Ik weet hoe het is om tegen kanker te vechten. Ik weet hoe het is om de moed te verliezen en ik weet hoe het is om die terug te krijgen.

De laatste paar weken van mijn leven zaten vol met inspirerende ontmoetingen. Voor sommigen zijn dit gewone alledaagse en misschien wel toevallige ontmoetingen, maar ik heb lang genoeg geleefd om beter te weten. Het geeft me waardering en energie - je verkiest namelijk zelf wat je mee neemt uit elke interactie.

Hier komen wat foto's met een korte uitleg van de mensen die ik 'toevallig' ontmoet heb. Kom hier dan binnen een paar maanden dan nog maar eens op terug en vertel me of ik juist of verkeerd was.

 


Ik en The Edge juist na een CHIC concert in Dublin - Het was geweldig om hem te zien dansen!


Cécile Frot-Coutaz en ik - Zij is de CEO van Freemantle Media en onze eerste ontmoeting was haast spiritueel te noemen


Ik op de persconferentie van AFTEE op The Entenmann's Family Farm


Ik en wat paarden op de site van het AFTEE liefdadigheidsconcert op 19 augustus, Dance Party met CHIC en Avicii


Uber-manager van de muziekwereld Ash Pournouri die ik toevallig tegenkwam in Ibiza is manager van Avicii


Fotograaf Drew Jarrett die foto's van me nam voor Love Magazine


Ik en componist James Bourne op de CAA Tony Awards Party


Ik en mijn Fender Duo Sonic die ik lukraak nam voor een foto shoot met Drew Jarrett


Ik voel altijd iets magisch rond Ierland - misschien komt dit omdat ik sterk Iers bloed van mijn moeders zijde in mij heb.


Ik en Ciara van Air Lingus die tussen het publiek stond tijdens onze Dublin CHIC show.


CHIC die optreed voor RTE TV in de "Late Late Show"


Debbie Prouse, PA van Cécile Frot-Coutaz en ik op de Freemantle Media London Headquarters


Marcel, Hind (een zeer getalenteerd artiest), en ik aan boord van dit ongelooflijk jacht op de Monaco Grand Prix


Ik en een coole jonge dame op Marcel zijn jacht tijden de Monaco Grand Prix


Onze 2 mega piloten, die ons van Nice naar Bristol brachten - we waren 30 minuten voor de show geland. Dit was tevens onze 2e show van de avond


Hoewel ik niet weet wie, wat of wanneer het zal gebeuren, ik weet dat aan dit publiek een inspirerend verhaal vastzit dat mijn leven zal raken.

 


SHOWCASE: Check out some of Peter Connors music at: TristateKid