Friday, June 14, 2024

Augustus bij de Hamptons

23 juli 2013


Ik heb bijna elke dag live shows gedaan dit jaar - hier ben ik en Sting aan het repeteren voor een van mijn events.

Sinds begin dit jaar heb ik al tientallen live events gedaan en bovendien nog een hoop opnames gemaakt ook. Volgende maand zal ik naar de Hamptons gaan voor een paar live events en ook om een paar opnames te maken. Dit zal mijn nieuwe songs bevatten alsook onuitgegeven muziek dat ik opgenomen had in 1983 wanneer ik aan het werken was met David Bowie aan zijn album Let's Dance.

Soms kan ik een nummer afmaken op een paar dagen... soms kan het een paar jaar duren. In het geval van mijn "verloren gegane CHIC demo's" zullen het tientallen jaren zijn, maar ik kijk enorm uit naar het afwerken van die nummers. In het begin van mijn carrière was het dagelijkse kost om aan vele projecten tegelijkertijd te werken. Ik werk zo nog steeds de dag van vandaag.

Op 10 augustus neem ik deel aan Author's Night at the East Hampton Library wat voor vele van mijn collega's op hun favoerietenlijstje staat van literaire events. Ik ben vereerd dat mijn memoir Le Freak er deel van mag uitmaken..

Op 19 augustus, stel ik de eerste Nile Rodgers' Dance Party voor, wat een liefdadigheidsevent voor AFTEE is en je kan TICKETS KRIJGEN DOOR HIERONDER TE KLIKKEN.

Dit gaat een ongelooflijke muzikale avond worden. Dansen en feesten met vele van mijn vrienden die komen optreden met mij en de CHIC band. Het is ons meest succesvolle jaar van optredens al geweest. Het wereldwijde succes van Daft Punk en de verschillende CHIC compilatie CD's maakten een goed jaar voor mijn muziek! Dance music is weer de muziekbusiness aan het domineren.

Hoewel mijn Nile Rodgers' Dance Party de eerste keer zal zijn, zal het er stomen bij the Hamptons. Kom maar af en doe wat ik en al mijn vrienden het voorbije jaar al deden over heel de wereld.

In een paar weken zal mijn voltallige productie team zich opstellen bij The Hamptons.

 


Het wereldwijde succes van Daft Punk en de verschillende CHIC compilatie CD's maakten een goed jaar voor mijn muziek!


Ons publiek van CHIC op The Bow laat zien dat Dance Music de wereld weer domineert


Ik was op het podium tijdens AVICII's set op ULTRA - Dance music domineert!


Ik nam deze foto vanuit de DJ booth tijdens de set van Carl Cox - Dance music domineert


Een paar maanden geleden nam ik een nummer op met AVICII op één ochtend en een andere met David Guetta & Nicky Romero diezelfde avond juist zoals vroeger


Hier componeer ik een nummer met drum and bass goeroes Chase & Status dat ik hoop af te maken in the Hamptons


Ik ga onuitgegeven werk van CHIC uitbrengen dat ik opnam tijdens David Bowie's Let's Dance album


Ik heb vele dozen gevonden van Nile Rodgers en CHIC Organization tapes dat ik dacht dat verloren waren gegaan - Oh happy day!


Ik ben zo trots dat onze optredens zo goed onthaald worden elke avond - Dance music domineert


Op onze live events hebben we altijd zeer goede DJ's zoals Felix da Housecat OF


Multi-faceted Mark Ronson die ook DJ was op ons historisch CHIC event in Montreux


Het is ons meest succesvolle jaar met optredens geweest en er werd verteld dat onze show in Glastonbury was het meest bekeken programma op BBC iPlayer


Kom naar the Hamptons op 19 augustus en doe wat ik en mijn vrienden al gans het jaar hebben gedaan! -
Dance music domineert weer de muziekbusiness!