Saturday, June 15, 2024

Nieuwe CHIC liedjes

22 Januari 2014


Er is zo veel gebeurd in mijn leven sinds mijn laatste blogpost.

Ik verontschuldig me omdat ik het te druk heb om verder over mijn leven te schrijven, ik ben nooit nonchalant geweest, maar er is zo veel gebeurd in mijn leven sinds mijn laatste blogpost naar jullie.

Om te beginnen, is er mij verteld dat ik kankervrij ben!

De copy van de Hitmaker, zoals ik mijn Fender gitaar noem, is na zes jaren van hard werken bijna klaar om op de markt te komen. Hij klinkt geweldig en ik ben werkelijk trots dat we de tijd hebben genomen om het helemaal juist te krijgen.

CHIC is er voor de achtse keer niet in geslaagd om in de Rock and Roll Hall of Fame te komen, wat dus eigenlijk geen nieuws meer is.

Ik heb meer dan 10.000 km gereisd en heb gespeeld voor evenveel mensen. Dit is mijn therapie sinds kanker mijn lichaam aanviel.

Ik heb meegeschreven aan een dozijn aantal liedjes en verloor gewicht en kwam daarna terug bij tijdens dit proces. *het gebeurd bij iedereen*

Vandaag, terwijl ik dit schrijf, zit ik volledig ingesneeuwd, mijn 'We are family' gala is geannuleerd, mijn vliegtuig naar LA om op de Grammys op te treden met Daft Punk, Pharrell, en andere muzikanten die ook mee hebben gewerkt aan het album Random Access Memories, is ook geannuleerd en ik wacht tot deze nacht op nieuws van de vliegtuigmaatschappij.

En terwijl ik wacht om te zien of ik binnen twee dagen kan vliegen naar LA, schrijf ik ijverig verder aan muziek dat hopelijk het begin is van nieuwe CHIC liedjes.

 


Om te beginnen, is er mij verteld dat ik kankervrij ben


De Hitmaker, zoals mijn Fender gitaar genoemd wordt, is na zes jaren van hard werken bijna klaar om op de markt te komen


Ik heb meer dan 10.000 km gereisd


en heb gespeeld voor evenveel mensen


Dit is mijn therapie sinds kanker mijn lichaam aanviel


CHIC is er voor de achtse keer alweer niet in geslaagd om in de Rock and Roll Hall of Fame te komen


Ik heb mee geschreven aan een dozijn aantal liedjes


en verloor en kwam bij in gewicht tijdens dit proces


Vandaag, terwijl ik dit schrijf, zit ik ingesneeuwd


Mijn 'We are family' gala is geannuleerd


Op de Grammys zal ik optreden met Daft Punk en Pharrell


En andere muzikanten die ook mee hebben gewerkt aan het album Random Access Memories


CHIC liedjes!